Winkel met dierenbenodigdheden

In de winkel worden enkel producten verkocht waar we zelf tevreden over zijn en ook gebruiken voor onze dieren. Al het dierenvoer is op basis van natuurlijke ingrediënten. Er zijn ook leuke dierenspulletjes als halsbanden en shampoo te bekijken.

We zijn enkel open op afspraak. Het aanbod en de prijzen zijn steeds ter plaatse beschikbaar.

Kadobon

Diereneten Voeding voor honden en katten

Na veel vergelijken, analyseren en testen, hebben we een super goede hondenbrok in ons assortiment:

Carnilicious

Deze brok is in het winkeltje te verkrijgen in 2 verschillende smaken: hert/zalm en kalkoen.

Waarom Carnilicious?

  • volledige transparantie in de ingrediënten lijst en samenstelling
  • Belgisch natuurlijk product
  • zeer hoog vleesgehalte
  • gebruik van zoete aardappel
  • goed evenwicht tussen de gebruikte ingrediënten
  • zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
Smølke
Smølke onderscheidt zich van andere honden- en kattenvoedingen door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Er wordt alleen gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde hoogwaardige ingrediënten, waardoor Smølke een hoge verteerbaarheid kent en door iedere hond en kat graag gegeten wordt.
Rodi
Gestoomde worsten in de smaken rund en kip, kip en kaas. Schapenvet van Rodi zorgt voor een gezonde vitale vacht van uw hond. Wij hebben 2 verschillende soorten. De naturel en de knoflook. Het schapenvet met knoflook geeft een natuurlijke bescherming tegen teken en vlooien.
Raw4Dogs
Raw4Dogs is een complete vers vlees voeding gebaseerd op het natuurlijke dieet van de wolf, de voorouder van onze honden. Raw4Dogs bevat alleen vlees, organen en botten van gezonde dieren die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie.
Farm Food
Een snack van Farm Food is een 100% natuurlijke tandenborstel voor de hond. Mijn advies voor een gezond en proper gebit.
Renske
De natuurlijke snack voor uw hond van Renske.

Dierenspullen Shampoo en verzorging voor honden

Professionele shampoo (al vanaf € 10,95), conditioner en borstels kan je bij ons verkrijgen met het juiste verzorgingsadvies voor uw hond.
Professionele shampoo honden