Opvang katten

Panorama poezenkamer

Kattenoppas Kattenpension in huiselijke sfeer

Het vakantieverblijf voor katten is een ruime woonkamer gezellig ingericht voor onze logés. Het is de grootste kamer van het huis op de bovenverdieping. Door de kamer boven te nemen, hebben we ervoor gezorgd dat de poezen en de honden duidelijk gescheiden leven van elkaar. Via een camera is er altijd toezicht mogelijk in het kattenpension.

Slapende poes
Kat op krabpaal en slaaptoren

Speelgoed Wat staat er allemaal in de poezenkamer?

  • Een extra grote krabpaal en 3 kleinere krabpalen waar uw kleine spinner volop in kan klimmen en snoezelen.
  • 2 grote zetels waar ze in kunnen luieren.
  • Heel veel verschillende speeltjes die ervoor zorgen dat de kat geprikkeld wordt en zin krijgt om te spelen. Hierdoor krijgen de poezen voldoende beweging en zowel fysieke als mentale uitdaging.
  • Katteneten is altijd beschikbaar, deze staat op de 2 salontafels waar ze genoeg ruimte aan hebben om rustig te smullen. Natvoer krijgen ze ’s avonds als extra verwenmomentje. Als uw kat speciale voeding nodig heeft, wordt hier zeker rekening mee gehouden.

Vaccinaties nakijken

Wil je uw kat graag op vakantie laten gaan bij Dierenhoekske? Maak dan zeker de inentingen in orde. De volgende vaccinaties zijn verplicht: panleucopenie (kattenziekte), rhinotracheitis (niesziekte) en leucose (leukemie).

Snuffelende kat
Poes in poezenhuis

Poezen Tarieven opvang katten

Verblijfsduur Eerste kat Tweede kat
Per dag € 12 € 10
Speelgoed

Kattenoppas Reservaties

Er zijn beperkte plaatsen in het kattenhotel, dus reserveer op tijd. Via onderstaande knop kunt u een aanvraag indienen voor een verblijf. Lees zeker ook onze algemene voorwaarden door.

Kat Foto’s via Facebook

Op de Facebookpagina kan u ook filmpjes en foto’s terugvinden. Om de rust te garanderen is het niet mogelijk om het poezenverblijf te bezichtigen. Zie ook onze video op YouTube voor een indruk van het verblijf en hoe de poezen dit ervaren.