Hondenkapsalon

Hond wassen

In het trimsalon worden zowel kleine als grote honden tot in de puntjes verzorgd. Dit kan zowel plukken als knippen zijn, afhankelijk van de vachtbehoefte van uw hond. Er wordt steeds gewerkt volgens de rasstandaard. Wenst u toch een ander kapsel, dan kan dit altijd besproken worden.

Hondenshampoo

Heeft uw hond zich lekker uitgeleefd en is hij dringend toe aan een wasbeurt? Dan kan dit aan een aangepast tarief. Zo ook enkel nageltjes knippen, teken verwijderen, anaalklieren legen, kammen, …

Wegens drukte in het salon, kunnen we geen nieuwe klanten meer aannemen. Heeft u een afspraak staan? Denk er dan aan om steeds een vervolgafspraak te maken.

Niets komt zo vrolijk op je af dan een kletsnatte hond

Dierenspullen Productaanbod hondenkapsalon

Tijdens uw afspraak kunt u leuke dierenspulletjes zoals halsbanden, shampoo en voeding vinden bij het trimsalon. Het aanbod en de prijzen zijn ter plaatse beschikbaar.

Bekijk de winkelpagina

Hondenkapsalon knippen

We raden aan om niet in het hondenkapsalon te blijven tijdens de behandeling. Zo is de hond meer zichzelf en leren we hem het beste kennen. De hondjes zijn rustiger als het baasje er niet bij is, anders neigen ze steeds naar het baasje te gaan waardoor de trimbeurt niet evident kan verlopen.