Opvang honden

Hondenopvang

Zoek je een huiselijke vakantieplaats voor je trouwe vriend? Dan biedt Dierenhoekske de perfecte oplossing. Jouw diertje is hier van harte welkom als u op reis gaat of er wegens omstandigheden niet op kan passen. Wees er tijdig bij met de reservatie. Het aantal plaatsen in de privéopvang is beperkt omdat wij de dieren een echt thuisgevoel willen geven.

Bed and breakfast voor honden
Hondenpension

Hondenspeelgoed Hondenverblijf in huis en tuin

Bij het Dierenhoekske kan u met een gerust hart op vakantie vertrekken wetende dat uw viervoeter ook een echte vakantie heeft. De hond leeft samen met onze honden Spot en Kobus bij het gezin. Onze woonkamer is helemaal voorzien voor honden, zo kunnen ze luieren op de bank, snoezelen op de kussens en spelletjes kiezen uit de grote speelbak. Buiten is er een grote afgezette tuin waar ze volop in het rond kunnen crossen en spelen met elkaar. Meer dan 25 are speelplezier!

Vaccinaties nakijken

Wil je uw hond graag op vakantie laten gaan bij Dierenhoekske? Maak dan zeker de inentingen in orde. De volgende vaccinaties zijn verplicht: ziekte van Carré (hondenziekte), parvovirose (kattenziekte), hepatitis contagiosa canis (geelzucht), bordetellose en influenza (kennelhoest).

Collie en labrador retriever met bal op terras
Bordercollie Kobus
Slapende hond

Oppas Tarieven opvang honden

Verblijfsduur Eerste hond Tweede hond
Per dag € 30 € 25

Voor 10 uur ophalen wordt er geen dagopvang gerekend.

Extra diensten

Uw hond kan tijdens het verblijf verzorgd worden in het hondenkapsalon, zodat hij fris gewassen is bij het ophalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Jack Russel met labrador retriever in de tuin

Hondenoppas Reservaties

Er zijn beperkte plaatsen in de privéopvang, dus reserveer op tijd. Via het formulier dat volgt na onderstaande knop kunt u een aanvraag indienen voor een verblijf. Lees zeker ook onze algemene voorwaarden door.